Mirijevo, nova zgrada, 80% - Property Broker - Agencija za nekretnine

Mirijevo, nova zgrada, 80%

Šifra nekretnine : 2848

Prodaja 91.010 € - Stan
48 m22.0 SobeEG I/III  Štampaj
Lokacija: Mirijevo Ulica: Vitezova Karađorđeve Zvezde novogradnja Telefonskih linija: 1 

Zgrada ukrovljena, u manjoj ulici u neposrednoj blizini Vitezova Karađorđeve zvezde na poziciji sa odličnom infrastrukturom (blizina škole, prevoza, predškolskih ustanova, marketa, apoteka). Nudimo stan koji je po strukturi dvosoban i sastoji se od : predsoblja, kuhinje, dnevne sobe sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe i lođe. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom RS. Ispred zgrade će biti povezanost parking sa 27 parking mesta. Odlična povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. Spoljna stolarija PVC, keramika I klase domaćih proizvođača, grejanje etažno sa elektrokotlom domaće proizvodnje, demit fasada.


Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV
Nekretnina na mapi

AgentDarka Nedović

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Nova zgrada na Mirijevu, 80%, povrat PDV-a

2.0 | 48m2 | 91.010 €
Zgrada u izgradnji, ukrovljena, u manjoj ulici u neposrednoj blizini Vitezova Karađorđeve Zvezde (blizina škole, prevoza, predškolskih ustanova, marketa, apoteka). Nudimo stan koji je po strukturi dvosoban, nalazi se na II spratu i sastoji se od : predsoblja, kuhinje, dnevne sobe sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe i lođe. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom RS. Ispred zgrade će biti parking sa 27 parking mesta. Odlična povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. Spoljna stolarija PVC, keramika I klase domaćih proizvođača, grejanje etažno sa elektrokotlom domaće proizvodnje, demit fasada. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo, kvalitetna novogradnja, 80%

2.0 | 44m2 | 82.992 €
Zgrada u izgradnji, u manjoj ulici u neposrednoj blizini Vitezova Karađorđeve Zvezde (blizina škole, prevoza, predškolskih ustanova, marketa, apoteka). Nudimo stan koji je po strukturi dvosoban, nalazi se na prizemlju i sastoji se od : predsoblja, kuhinje, dnevne sobe sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe i lođe. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom RS. Ispred zgrade će biti parking sa 27 parking mesta. Odlična povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. Spoljna stolarija PVC, keramika I klase domaćih proizvođača, grejanje etažno sa elektrokotlom domaće proizvodnje, demit fasada. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Novogradnja, PDV uračunat, 80%

2.0 | 29m2 | 57.740 €
Zgrada u izgradnji, u manjoj ulici u neposrednoj blizini Vitezova Karađorđeve Zvezde (blizina škole, prevoza, predškolskih ustanova, marketa, apoteka). Nudimo stan koji je po strukturi dvosoban, nalazi se na prizemlju i sastoji se od : predsoblja, kuhinje, dnevne sobe sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom RS. Ispred zgrade će biti parking sa 27 parking mesta. Odlična povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. Spoljna stolarija PVC, keramika I klase domaćih proizvođača, grejanje etažno sa elektrokotlom domaće proizvodnje, demit fasada. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.
Detaljnije