BW Aurora, svetao, kompletno namešten, duplo gm - Property Broker - Agencija za nekretnine

BW Aurora, svetao, kompletno namešten, duplo gm

Šifra nekretnine : 2942

Prodaja 520.000 € - Stan
118 m24.0 SobeCG XVIII/XXIII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona novogradnja Telefonskih linija: 1 

Na prodaju kompletno namešten stan u zgradi BW Aurora. Vrlo svetao stan, nalazi se na 18. spratu, predivan pogled na grad i veliki park. Sastoji se od: prostranog dnevnog boravka sa terasom, trpezarije, kuhinje sa ostavom, tri spavaće sobe od kojih je jedna master spavaća sa sopstvenim kupatilom i terasom, dva kupatila i vešernice. Lep raspored, odlicna pozicija u naselju, između parka i reke. Lepa zgrada, uredan ulaz, tri lifta. Recepcija, obezbedjenje 24/7.

Stan se prodaje kompletno opremljen kvalitetnim nameštajem i belom tehnikom, a uz stan se prodaje i duplo garažno mesto od 30m2 po ceni od 40.000,00 eura.

Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor
Nekretnina na mapi

AgentRanka Jugović

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

BW King's Park, sa baštom, orijentisan ka Savskom trgu

4.0 | 125m2 | 518.888 €
Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - King's Park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa direktnim izlazom na terasu, trpezarije i kuhinje, dve spavaće sobe, vešernice, dva toaleta, kao i master spavaće sobe sa zasebnim kupatilom i terasom. Stan ima privatnu baštu koja ima 14,52 m2 i nalazi se ušuškana između dve terase. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaju i prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu 25.000 eura. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke provizije
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

BW Quartet 4, trostrano orijentisan, useljivo do kraja 2024., bez provizije

4.0 | 137m2 | 532.888 €
Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - BW Quartet 4. Stan se nalazi na 5.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, garderobera i vešernice. Odlična ponuda, vrlo lep i prostran stan sa pogledom na Savski park i pogledom na grad. Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

BW King's Park, dvostrano orijentisan, bez provizije

4.0 | 124m2 | 537.888 €
Predstavljamo vam četvorosoban stan na 5. spratu zgrade BW King's Park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe koja izlazi na terasu, kuhinje sa trpezarijom, tri spavaće sobe od kojih master spavaća soba ima zasebnu terasu, tri kupatila i vešernice. Terase su orijentisane ka Savskom parku i prema reci. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaće prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za kupce!
Detaljnije