BW Libera, odmah useljiv, sa garažom - Property Broker - Agencija za nekretnine

BW Libera, odmah useljiv, sa garažom

Šifra nekretnine : 2981

Prodaja 334.000 € - Stan
72 m23.0 SobeCG IV/XVI  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2023 

Nudimo vam nov stan u naselju Beograd na vodi, najnovija zgrada BW Libera. Odličnog rasporeda, vrlo svetao i funckionalan.

Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice, kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Opremljen je kuhinjom sa svojim aparatima, i ugradjenim plakarina, sve uračunato u cenu!
Uz stan se prodaje i parking mesto u garaži objekta uz doplatu od 25.000,00 EUR. CG, tri klima uređaja.

Smeštena u srcu Park distrikta, BW Libera nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Ova vrhunska kolekcija stanova direktno je pozicionirana prema uređenom zajedničkom dvorištu, a samo je na nekoliko minuta od ključnih atrakcija Beograda. Blizina Kule, Savskog parka, Zimske bajke, TC Galerija, kule Skyline, kule Beograd.

U ovoj prodaji zastupamo vlasnika fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 2%.

Stanovi Beograd, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi prodaja

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux,
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Teretni lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Interfon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

AgentRanka Jugović

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Metropolitan, kompletno namešten, pogled na reku

3.0 | 83m2 | 335.000 €
Prodajemo potpuno nov, namešten stan u naselju Beograd na vodi, zgrada Metropolitan. Vrlo funkcionalan i svetao. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevno-trpezarijskog dela sa direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Recepcija i fizičko tehničko obezbedjenje rade 24/7. Nameštaj i bela tehnika u stanu su uračunati u cenu. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 25.000,00 eura. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od ukupne cene.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

BW Sensa, ugaona pozicija, specijalna ponuda

3.0 | 91m2 | 347.888 €
BW Sensa- nudimo veliki i prostran stan na I spratu, sastoji se od: ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, direktnog izlaza na terasu, spavaće sobe, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, vešernice i još jednog kupatila. U blizini se nalaze Savski park, Sava Promenada,TC Galerija. Dvostrano orijentisan. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana. Bez posredničke provizije Prodaja stanova Beograd na vodi
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Dedinje, sa dvorištem i parking mestom

3.0 | 87m2 | 350.000 €
Stan sa baštom u ulici Miloja Đaka na Dedinju. Nalazi se u prizemlju novije zgrade. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe, trpezarije sa kuhinjom, dve spavaće sobe od kojih jedna ima zasebno kupatilo sa đakuzijem, još jedno kupatilo i terase koja izlazi u privatno dvorište površine veličine 1 ar. Veoma kvalitetna gradnja, stan uređen po visokim standardim. Prvoklasni parket, švedske vodootporne boje za zid, centralno grejanje. Uz stan se prodaje i apartman od 24m2 kojem se pristupa iz dvorišta i koji trenutno služi kao magacin, ali može funkcionisati kao zasebna celina jer ima sopstveno kupatilo i zaseban ulaz iz zgrade. Cena apartmana je 30.000 eura. U oglašenu cenu stana je uračunato dvorište od 1 ara i parking mesto ispred zgrade. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene
Detaljnije