BW Terra, luksuzni penthaus, trostrano orijentisan, 4gm - Property Broker - Agencija za nekretnine

BW Terra, luksuzni penthaus, trostrano orijentisan, 4gm

Šifra nekretnine : 3017

Izdavanje 9.000 € - Stan
352 m25.0 SobeCG XVII/XVII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi Ulica: Hercegovačka novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2022 namešten 

U ponudi izuzetan penthouse dupleks u zgradi BW Terra. Stan se nalazi na 17. spratu i trostrano je orjentisan. Prema svojoj strukturi obuhvata prostran dnevni boravak koji je povezan sa trpezarijom i kuhinjskim delom, četiri spavaće sobe od kojih su dve master sobe, tri kupatila, toalet, dva walk-in garderobera, vešernicu i terasu koja se pruža skoro čitavom dužinom stana. Sa terase se pruža prelep pogled na reku, Kulu, Skyline, kao i na ostale delove grada.

Stan ima poseban pristup liftu koji se može pozvati samo uz pomoć kartice. U stanu su postavljene zavese u svim prostorijama, kompletna bela tehnika, rasveta kao i ogledala u kupatilima i u stanu.
Postoji mogućnost opremanja i kao prostor za život i kao poslovni prostor. U oglašenu cenu stana su uračunata 4 garažna mesta.

Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

AgentMiljan Krvavac

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

BW Simfonija, penthouse, duplex, dva garažna mesta

4.0 | 160m2 | 3.500 €
Izuzetan penthouse stan u zgradi BW Simfonija. Prelep pogled na reku, Kalemegdan i grad. Stan se nalazi na 16. spratu i duplex je. I nivo se sastoji od: prostranog dnevnog boravka, kuhinje, velike terase sa neometanim prelepim pogledom na reku, kupatila, spavače sobe sa sopstvenim kupatilom. II nivo se sastoji od: galerije, vešernice, dve spavaće sobe, kupatila. Dvostrano je orijentisan, vrlo prostran, izuzetno svetao i funkcionalan. Stan se izdaje polunamešten, opremljen je kuhinjskim elementima i ugradnim plakarima. Mogućnost zakupa dva garažna mesta po ceni od 100 eura za jedno. Izdaje se kao poslovni prostor, pogodan za advokatske kancelarije, stomatološke ordinacije, predstavništva kompanija, estetske centre itd. Zakupodavac je pravno lice, cena zakupa je 22eura/m2 uvećana za iznos pripadajućeg PDV-a koji plaćaju pravna lica. Odmah useljiv. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

BW Simfonija, pogled na reku, odličan kao PP

4.0 | 140m2 | 2.500 €
Izuzetan stan u zgradi BW Simfonija. Prelep pogled na reku, Kalemegdan i grad. Stan se nalazi na 14. spratu i sastoji se od ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, tri kupatila, vešernice i terase. Dvostrano je orijentisan sa pogledom na reku. Stan se izdaje polunamešten, opremljen je kuhinjskim elementima i ugradnim plakarima. Mogućnost zakupa garažnog mesta po ceni od 100 eura. Zakupodavac je pravno lice, cena zakupa je 18eura/m2 uvećana za iznos pripadajućeg PDV-a koji plaćaju i fizička i pravna lica. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Dedinje, lux, odmah useljiv, garaža

4.0 | 161m2 | 2.500 €
U ponudi odličan, kompletno opremljen četvorosoban stan smešten u prestižnom delu Dedinja. Idealan za one koji traže udobnost i prostranost. Stan zauzima ceo sprat i nudi izuzetnu privatnost. Ulazni hodnik vodi u prostrani dnevni boravak sa prirodnom svetlošću i direktnim pristupom terasi koja pruža spektakularan otvoren pogled. Sadrži potpuno opremljenu kuhinju sa ostavom, dva kupatila, prostrani hodnik sa ugradnim garderoberima i tri komotne spavaće sobe, sve sa pristupom zajedničkoj terasi. Dodatni komfor pruža velika garaža od 31m2 u prizemlju zgrade, sa dovoljno prostora za parkiranje dva vozila. Grejanje je etažno, na struju, a u stanu se nalaze i klima uređaj i električne roletne. Odmah useljiv, vrlo svetao i funkcionalan. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije